Flexwoningen

Van kamer tot huis, voor ieder vraagstuk is er een oplossing.

Laat je inspireren.

Missie en visie

Missie: Een veilig thuis voor ieder mens

Bedmobile streeft naar het creëren van veilige woningen voor ieder mens. Wij willen dakloosheid tot het verleden laten behoren en mensen weer naar een meer volwaardige deelneming in de maatschappij begeleiden.

Visie: Flexibele woningen

Ons concept maakt het mogelijk binnen twee maanden volwaardige woningen te installeren op ieder gewenst perceel. Onze schakel- en stapelbare eenheden geheel zelfstandig. Bij bewoning van de eenheden, beschikt men ten minste over een eigen badkamer, pantry, verwarming en een ergonomisch bed. Door middel van moderne techniek kan de woning worden gemonitord zonder dat daarbij de privacy van bewoners geschonden wordt. Onze eenheden zijn duurzaam in gebruik, worden duurzaam geproduceerd en zijn financieel aantrekkelijk. De huurprijs wordt bepaald aan de hand van het puntensysteem van de huurprijzenwet. Door de tijdelijke- (of semi-) permantente bouwmethode, worden omgevingsrechtelijke hindernissen eenvoudig  genomen. Tot slot geldt een lichter regime van het bouwbesluit. Uiteraard is bij het ontwerp geen afbreuk gedaan aan veiligheid en/of comfort.

Waarom werken met Bedmobile?

  • Onze oplossing sluit aan bij  doelstellingen rond ‘Housing First”
  • Onze oplossing is financieel aantrekkelijk.
  • Bij bewoning van een Bedmobile-eenheid krijgt men weer privacy door de éénpersoons studio’s.
  • De woningen kunnen een eigen adres toegewezen krijgen, waardoor inschrijving door de bewoner mogelijk is.
  • (Zorg)organisaties die al betrokken waren bij de hulpverlening behouden hun taak, zij het dat deze nu verleend wordt bij de mensen thuis.
  • Omgevingsrechtelijke hindernissen worden eenvoudig genomen. Ons concept kent een tijdelijk karakter, hierdoor hoeven wij aan minder strenge eisen te voldoen. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan veiligheid en/of comfort. Onze eenheden zijn van zeer hoge kwaliteit en zelfs hufterproof.

Ook goed om te weten

  • Wij zijn een risicodragende ontwikkelaar.
  • Onze levertijd is zéér kort.
  • Wij zijn een organisatie met een klein, deskundig en gedreven team. Wij werken met korte lijntjes.

Heb je vragen?

We staan je graag te woord. 

085 – 06 07 066

Neem contact op

Gildemeestersplein 168
6826 LP Arnhem

Geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: Bedmobile B.V. 78290414 en Bedmobile Crisisprojecten B.V. 77810996