Natuurlijk vrijblijvend!

QuickScan Flexwoningen

De huidige woningschaarste zorgt voor onrechtvaardige en onevenwichtige effecten op de woningmarkt. U bent van plan dat probleem op te lossen.

Houdt u zich bezig met woonruimteverdeling? Onderzoekt u hoe uw gemeente zelf woningen kan realiseren? Wilt u snel bouwen?
Reguliere woningbouw duurt veel te lang. U heeft direct een oplossing nodig. Flexwoningen lossen uw probleem op.

De vraag is, hoe realiseert u een flexproject? Mogelijk heeft u al een locatie op het oog maar daar ontbreekt het nog aan een gedegen massastudie.
En hoe wordt het project gefinancierd? Welke investeringen zijn er nodig en hoe worden deze terugverdiend? Welk soort woningen zijn denkbaar op uw locatie? Wat is een goede stedenbouwkundige inpassing in de omgeving? Welke bouwmethodiek kan worden ingezet? Wat is de levensduur en restwaarde van de flexwoningen? Kortom; hoe lost u het woningtekort op in uw gemeente?

Bij Bedmobile bieden we u een QuickScan Flexwoningen aan waarmee u een kraakhelder antwoord krijgt op onderstaande vragen.

Met onze QuickScan Flexwoningen beschikt u over een strategische beslissingstool. Een basisinstrument om de weg uit te stippelen naar een duurzaam Flexproject waarmee u helder krijgt welke investeringen vereist zijn en hoe een project er in uw gemeente uit kan zien.

Dit is hoe de QuickScan flexwoningen u helpt bij het oplossen van de opgave:

De scan maakt inzichtelijk wat er nodig is om een flexproject te realiseren van A-Z.

1. Brengt kengetallen in kaart:

– De grondkosten
– De bouwkosten
– De verschillende overige kosten
– De opbrengsten

2. Geeft u houvast in de vorm van:

– Aanbevelingen
– Investeringen

3. Laat zien waar subsidiale dekking benodigd is

4. Biedt gespecificeerde informatie over de investeringen en terugverdientijd

100% vrijblijvend. Zonder verplichtingen!

US Letter - 8,5_ x 11_ brochure with changeable color_Bedmobile Quickscan (1)

Meer informatie ontvangen over de QuickScan Flexwoningen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonmail of onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met u op