Natuurlijk vrijblijvend!

Over ons

De initiatiefnemer van Bedmobile, Max Rohn, heeft een gecombineerde achtergrond in de zorg en onroerend goed. Max was werkzaam in de particuliere psychogeriatrie en betrokken bij de realisatie van woon- en zorgconcepten. Tijdens dit werk heeft hij een sterke visie ontwikkeld op zelfstandig wonen met zorg in de nabijheid.

Door ervaringen in de praktijk, werd duidelijk dat er een groot contrast bestaat tussen de kansen van mensen met eigen vermogen en mensen zónder. Het werd pijnlijk zichtbaar dat mensen met weinig financiële draagkracht veelal terechtkomen in een neerwaartse spiraal. De zorg- of hulpvraag neemt toe, terwijl het gewone leven verder uit zicht raakt. Dat zorgt voor stress, wanhoop en depressie.

Dit moet anders. Nederland heeft de kennis en middelen om dit soort problemen op te lossen maar dit wordt vaak niet goed aan elkaar gekoppeld. Bedmobile slaat een goed gefundeerde brug tussen zorg en wonen, tussen hulpvraag en ontwikkeling. Bedmobile ontwikkeld zelfstandige woningen en maakt daarbij gebruik van fabriekswoningen en verkorte vergunningsprocedures. Zo heeft de doelgroep sneller een eigen plek. Want die eigen plek biedt rust. Hier kan je herstellen van het leven. Dat lukt niet op straat. Bedmobile biedt oplossingen met een win-win-win. Win voor de bewoners, win voor de zorgverleners en win voor de omgeving.

Zodoende strijdt Bedmobile voor de realisatie van degelijke en betaalbare woningen voor ieder mens. Wij maken geen onderscheid, iedereen telt mee.

Bedmobile inventariseert doorlopend de kansen, bedreigingen sterktes en zwaktes in relatie tot de eigen organisatie en gebruikt deze inzichten om te innoveren.

Anno 2022 gaat Bedmobile weer een stapje verder. Onze gerealiseerde microwoningen en opvangvoorzieningen zijn een eerste stap in de huisvesting. Maar bewoners herstellen, groeien door en hebben behoefte aan een volgende stap in hun hernieuwde wooncariëre. Net zoals jij dat ook hebt. Daarom ontwikkelt Bedmobile nu ook sociale woningbouw. Grootschalige projecten met volwaardige appartementen. Dat maakt dat de grote gemeentes en woningcorporaties de samenwerking zoeken met Bedmobile.

Want toekomst begint met een thuis!

Kom vrijblijvend met ons in contact!

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonmail of onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met u op.