Flexwoningen

Van kamer tot huis, voor ieder vraagstuk is er een oplossing.

Laat je inspireren.

Over Bedmobile

Flexibele woningen van Bedmobile

Bedmobile draagt bij aan de oplossing van maatschappelijke problemen. Denk aan opvang voor dak- en thuislozen en mensen met multi-problematiek.  Zo zijn wij in staat om in kort tijdsbestek eengezins- of eenpersoonswoningen te plaatsen. Als uitvloeisel van deze methode, kan ook een andere kwetsbare groep worden geholpen.
Bedmobile is een risicodragende ontwikkelaar van verplaatsbare, schakel- en stapelbare wooneenheden die naar de behoefte van het project worden vormgegeven en ingericht.

Deuren openen voor nieuwe woonoplossingen

Bedmobile heeft woningen ontwikkeld in diverse formaten. De wooneenheden zijn zo ontwikkeld dat deze zonder problemen kunnen worden verplaatst. Daardoor kunnen ook omgevingsrechtelijke hindernissen eenvoudig worden genomen. Tot slot geldt een lichter regime van het bouwbesluit. Uiteraard is bij het ontwerp geen afbreuk gedaan aan veiligheid en/of comfort.

Snel - Duurzaam - Kwaliteit

Bedmobile heeft een aanpak die concreet zicht biedt op een kortetermijnoplossing voor het huisvestingsprobleem van maatschappelijk kwetsbare groepen. Maatschappelijke initiatieven voor woonoplossingen stranden vaak op hoge kosten en bestuursrechtelijke complicaties. Niet voor Bedmobile. Door in de basis seriematig te produceren, kunnen kosten worden gedrukt. Aan vergunningen voor onze woningen worden bovendien minder zware eisen gesteld. Uiteraard zonder afbreuk te doen aan kwaliteit. Door het tijdelijke karakter worden omgevingsrechtelijke hindernissen makkelijker genomen. Bij de vervaardiging van de eenheden wordt zo veel mogelijk gebruik gemaakt van hergebruikte en/of duurzame materialen.
Bedmobile heeft als uitgangspunt om toekomstige bewoners een veilige woning te bieden in de nabijheid van zorg en begeleiding.

Werk met ons samen

Wij presenteren u graag uitgebreid de mogelijkheden voor maatschappelijke opvang. Met onze flexibele oplossingen beschikt u snel en vakkundig over een oplossing voor uw project.

Heb je vragen?

We staan je graag te woord. 

085 – 06 07 066

Neem contact op

Gildemeestersplein 168
6826 LP Arnhem

Geregistreerd bij de kamer van koophandel onder nummer: Bedmobile B.V. 78290414 en Bedmobile Crisisprojecten B.V. 77810996