Natuurlijk vrijblijvend!

Opvanglocaties

Het aantal mensen dat opgevangen dient te worden groeit en de huidige opvangvoorzieningen zijn niet meer toereikend. Er is meer behoefte aan tijdelijke opvanggebouwen. Omdat Nederlandse gemeenten een zorgplicht dragen, dienen zij het aantal opvangplekken soms onder hoge druk uit te breiden.

Dat is een forse uitdaging! Levertijden van aannemers en producenten zijn vaak te lang en daarnaast kennen maar weinig oplossingen een tijdelijk karakter. De woonoplossingen zijn complex en dienen aan vele eisen te voldoen.

Razendsnelle oplossingen.

Bedmobile is een ervaren leverancier van noodopvanglocaties. U wordt door ons volledig ontzorgd in de realisatie van tijdelijke opvangvoorzieningen. Met de oplossingen van Bedmobile faciliteert u razendsnel noodgebouwen ten behoeve van uw lokale zorgaanbieders.

Opvanglocaties met voldoende bedden zijn in een mum van tijd gerealiseerd. Uw probleem is in enkele weken ondervangen. Hierbij maken wij gebruik van ons internationale netwerk van gespecialiseerde toeleveranciers. Daarom is Bedmobile dé specialist voor tijdelijke bouwwerken met maatschappelijke opvang.

100% vrijblijvend. Zonder verplichtingen!

Dáárom kiest u voor Bedmobile:

Dé expert in
opvanglocaties

Gestoeld op snelle
realisatie

Een onafhankelijke
projectregisseur

Gericht op de beste oplossing
voor de opdrachtgever

Uiterst creatief en ruimdenkend. Niets is onmogelijk

Deskundig
en Gedreven

Dé expert in
opvanglocaties

Gestoeld op snelle
realisatie

Een onafhankelijke
projectregisseur

Gericht op de beste oplossing
voor de opdrachtgever

Uiterst creatief en ruimdenkend. Niets is onmogelijk

Deskundig
en Gedreven

Wij kijken niet naar het hoogste financiele rendement maar naar het hoogste maatschappelijke rendement.

❝ Bedmobile bouwt met een missie: Ik geloof dat niemand gedwongen buiten zou mogen slapen. Daarom streef ik naar een veilig bed voor ieder mens. ❞

Kom vrijblijvend met ons in contact!

Op zoek naar een betrouwbare partner voor het realiseren van een opvanglocatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via telefoonmail of onderstaand formulier. We nemen binnen 24 uur contact met u op.